Пукаща Milka

Поредното творение от лимитираните серии на Milka – пукащ (според някои гърмящ, но не съм склонна да се съглася) шоколад с млечен крем. Вкусът не изневерява на обичайния за тази марка, ежедневно-ненатрапващ се, но пък пука приятно, за който има слабост към подобни изживявания.

По-забавна обаче е опаковката, от която учудено ви гледа кравата Рези на психаделичен фон, но не, не очаквайте след няколко парчета целия ви свят да стане розово-лилав и ведри крави и мармоти да ви разправят приказки, за такива работи в Алпите растат гъби, а точно тази Milka може просто да направи следобедните часове на работния ден една идея по-приятен.

5 Responses to “Пукаща Milka

  • Длъжен съм да вметна, че Алпите наистина изглеждат по този начин и не е заради гъбите :) (е, ако мармотите почнат да увиват шоколода – от тях ще да е, но пейажът и без гъби изглежда точно както показват по рекламите на Милката :)

  • преди време почерпих майка ми с пукащ шоколад, но не и казах, че е такъв. тя го натъпка лакомо и в един момент като облещи едни очи. “олеле-вика-нещо става!!!” а мене ме напушва яко на хилеж, но се правя на разсеяна. ” какво бе, мамо?”, казвам, а тя:”мисля, че мозъкът ми завира!!!”. паднах от смях :)))))

  • Maximilian
    13 years ago

    Новото е добре (или не) забравено старо. Пукаща Милка си има отдавна.
    Hold your breath and пук to ten.

  • hungryshark
    13 years ago

    Аз явно съм изостанала :) Честно, наистина не съм попадала досега точно на милка – пукаща….

  • Честно казано на мен не ми допадна специално този вкус на Милка, може би като цяло не харесвам пукащите храни да ги нарека. Не ми се връзва да се наслаждаваш на шоколада, докато ти пука из устата :)

Ще се радвам на всяко мнение :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: