На гости на Бързо, лесно, вкусно

На 7ми март, в понеделник от 18.30 часа по БНТ можете да ме видите на гости на Ути Бъчваров в Бързо, лесно, вкусно, където заедно с него ще приготвим постна салата от леща с орехи, херинга ескабеш по моя рецепта и телешки шницели по стар семеен начин, поднесени със спагети с маринара.

Нямам представа как точно изглеждам и се държа на екран, но поне гарантирам, че ястията по тези рецепти са ужасно вкусни, така че по-нататък ще ги пусна и тук с прилежащите им истории и пояснения.

Снимката няма общо с това, което готвихме и си говорихме с Ути, но се оказа, че съм изтрила всички, които бях правила на една не особено добра светлина на много успешен ескабеш, отново с херинга, в чиято марината използвах бял портвайн вместо сухо бяло вино.

Ако съм много трагична, това е защото в ефир предпочитам да говоря за политика. Така де, все трябва да има някакво извинение :)

8 Responses to “На гости на Бързо, лесно, вкусно

 • Албена
  13 years ago

  Искам и аз да те гледам!

 • hungryshark
  13 years ago

  Май ще ми изпратят запис, защото се оказа точно тогава и аз няма да мога да се гледам :)

 • Няма да е лошо, ако можеш да качих записа някъде. По това време съм на работа, а бих искала и аз да те гледам. :)

 • Поздравления! Радвам се за теб много, дано успея да се прибера по-рано от работа и го хвана, ако не успея, ми харесва че ще качиш рецептата тук / за разлика от блога на Joanka, която си пази рецептите само и единствено за скъпите списания/. :)
  Благодаря ти още веднъж и успех с рецептите! Вече слюноотделям на телешките шницлери :)!

 • hungryshark
  13 years ago

  Ястията наистина са от графа “бързо, лесно, вкусно” , и ще кача, ако не съм много зле :))))

 • гледах току-що предаването, страшно ми хареса! записах си внимателно рецептата за еcкапеш и съвсем скоро ще се пробва, защото тук на пазара редовно има прясна херинга (коята като стар холандец ям “постничко” само с лук отгоре)… много приятно ме изненада и със салатата с леща, хубава комбинация с чушките. :) поздрави за хубавото представяне!

 • Аааааааа, предупредлила си, пък аз не съм чел :(

 • hungryshark
  13 years ago

  Предупредиииииииииииих :)

Ще се радвам на всяко мнение :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: