Winebox Portfolio Tasting 2014

Vintage-Champagne-Ads

За втори път всички, които обичат виното и la dolce vita ще имат шанса да опитат вината от портфолиото на Winebox. За съжаление тази година ще изпусна събитието, но спомените ми от първата дегустация са изключително топли, приятни и леко размазани поради факта, че има вина, които просто е невъзможно да плюеш – кави, шампанско, шаблита и други бижута от Стар и Нов Свят. И точно тях ще намерите на 20ти март в Радисън.

И тази година портфолиото включва изби и вина от Аржентина, Испания, Италия, Нова Зеландия, Франция, Чили и България, като почти половината от тях са нови, включително българския представител – Someno. Изброяването на регионите, апелациите и имената направо предивзвикват световъртеж – Бордо, Сент Емилион, Прованс, Мендоса, Анконкагуа Вали, Венето, Пиемнот, Фриули с шаблита, сансери, бароло, барбареско, розе, много мехурчета и какво ли не още чудеса.

За да е още п0-прекрасно, дегустацията тази година включва и образователна част с майсторски класове (Great french whites, Big, big reds, These magic bubbles…!, Да совиньонстваме по света!) и лекции (Прованс завинаги! и Стани малбек експерт), водени от Яна Петкова, Ефросия Благоева, Любомир Стоянов, Ясен Захариев и Мартин Кортезе от аржентинската изба Trapiche, като местата вече са почти изчерпани.

Всичко изброено дотук прави събитието задължително за винения, а и не само календар.

Кога: 20/03/2014, четвъртък, от 13:00 до 21:00.

Къде: Radisson Blu Grand Hotel, пл. Народно събрание №1

Вход: 12 лв.

2 Responses to “Winebox Portfolio Tasting 2014

  • Благодаря, страхотна си, съжалявам , че няма да успееш, но след като се върнете от Испания,се надявам да се видим. Светла

    • hungryshark
      10 years ago

      И аз благодаря и се извинявам, че в последния момент. До скоро и да е страхотна дегустацията и този път :))))

Ще се радвам на всяко мнение :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: